Alex Colijn

alexVerbouwen is mijn passie. Van plannen maken naar iets met elkaar realiseren, dat spreekt mij aan. Nu niet meer als opdrachtnemer, als aannemer, maar aan de andere kant van de tafel, als adviseur van de opdrachtgever.

Door de jaren heen heb ik veel kennis en ervaring opgedaan als succesvol ondernemer in de aannemerij, als projectdirecteur bij een groot bouwbedrijf en als Drijfveren Coach. Daarnaast als vrijwilliger in diverse organisaties. Ik ben getrouwd en heb 3 volwassen kinderen. Voor meer informatie over mijzelf verwijs ik graag door naar mijn uitgebreide LinkedIn pagina.

Ik geloof dat ik met mijn kennis en ervaring mensen kan helpen hun verbouwingsplannen succesvol te realiseren.  Of slepende technische gebreken op te lossen. Natuurlijk geld dit ook voor technisch beheer c.q. onderhoud. Zowel particulier als bedrijfsmatig.

Bouwadvies op technisch-, planning- en budgetgebied spreekt voor zich. Maar denk bijvoorbeeld ook aan bepaalde zaken die jezelf kunt doen. Door dit goed te coördineren met de andere bouwpartners, kun je behalve geld besparen ook nog veel voldoening halen.
Of het inschatten op de impact van een verbouwing op het dagelijks leven, of dit nu het huishouden of de bedrijfsvoering is. Vaak wordt dit onderschat. Als je dit goed inschat kun je anticiperen en dat scheelt een hoop stress en vaak ook geld.